Alla hjärtans dag är mer än bara en dag dedikerad till kärlek och romantik; det är en tid att uppskatta och uttrycka vår kärlek till de människor som gör livet värt att leva. Vare sig det gäller en partner, en nära vän, en familjemedlem eller någon som har haft en speciell plats i ditt hjärta, erbjuder denna dag en unik möjlighet att visa vår tacksamhet och våra känslor.

I en värld där dagarna snabbt kan bli en upprepning av rutiner och måsten, ger Alla hjärtans dag oss en paus för att reflektera över de relationer som berikar våra liv, de ögonblick som vi delar och de band som vi bygger. Oavsett om du ger bort choklad, blommor eller något annat som en alla hjärtans dag-present (en upplevelse?) behöver du inte få panik när det vill lägga till en personlig hälsning. Här har vi nämligen samlat 35 hjärtliga hälsningar som du kan använda eller inspireras av när du skriver ditt Alla hjärtans dag-kort!

Lästips:
Från hemmamys till äventyr: 10 romantiska sätt att fira alla hjärtans dag
Vår guide till Alla hjärtans dag i Göteborg

 1. Till min älskade, varje dag med dig är som Alla hjärtans dag. Jag älskar dig mer än ord kan uttrycka. En klassisk och tidlös hälsning för den du älskar.
 2. Du är mitt hjärtas val, idag och alltid. Glad Alla hjärtans dag! Ett sött sätt att uttrycka din kärlek och engagemang.
 3. För min bästa vän på Alla hjärtans dag: Tack för att du alltid är där, med ett hjärta fullt av kärlek och stöd. En perfekt hälsning för att visa uppskattning till en nära vän.
 4. Glad Alla hjärtans dag till den person som gör varje dag ljusare med sitt leende. En hälsning som fokuserar på glädjen din närstående tillför ditt liv.
 5. Må din Alla hjärtans dag vara fylld med all den kärlek och lycka du ger till andra. En önskan om att ge tillbaka den kärlek och lycka som mottagaren sprider.
 6. Till min underbara partner: Din kärlek är min fyr i mörkret. Tack för att du lyser upp mitt liv. En djupgående och kärleksfull hälsning till din livspartner.
 7. Du är anledningen till att mitt hjärta ler. Önskar dig en Alla hjärtans dag så vacker som din själ. En komplimang som är lika söt som den är kärleksfull.
 8. Alla hjärtans dag är bara en ursäkt för mig att berätta hur mycket jag älskar dig varje dag. Ett sätt att uttrycka att din kärlek är evig och inte bara begränsad till en dag.
 9. Att dela mitt liv med dig är en dröm som blivit sann. Glad Alla hjärtans dag, min älskling. För den som upplever sin relation som en uppfylld dröm.
 10. Vänner som du är svåra att hitta. På Alla hjärtans dag vill jag påminna dig om hur mycket du betyder för mig. En hjärtlig hälsning som uppskattar en nära vänskap.
 11.  Du gör mitt liv komplett. Tack för att du är du. Glad Alla hjärtans dag! En enkel men kraftfull hälsning till någon som betyder allt för dig.
 12. Till den person som stjäl mitt hjärta gång på gång: Jag älskar dig mer för varje dag. Ett lekfullt och romantiskt sätt att uttrycka din växande kärlek.
 13. På Alla hjärtans dag önskar jag att jag kunde ge dig all den lycka du ger mig. En önskan om att kunna återgälda den lycka och glädje du får.
 14. Må denna Alla hjärtans dag vara början på ett år fyllt med gemensam kärlek och glädje. En positiv och hoppfull önskan för framtiden tillsammans.
 15. Tack för att du gör varje dag speciell. Glad Alla hjärtans dag till min favoritperson. En personlig och uppskattande hälsning till någon som gör varje dag bättre.
 16. Du är min eviga Valentin. Idag firar vi kärleken i dess renaste form. En hälsning som hyllar en kärlek som är tidlös och evig.
 17. För allt du gör och för den underbara person du är, önskar jag dig en Alla hjärtans dag fylld med kärlek. En hälsning som erkänner och uppskattar personens godhet och handlingar.
 18. Din kärlek värmer mitt hjärta på de kallaste dagarna. Önskar dig en Alla hjärtans dag lika varm och kärleksfull som du. En hälsning som speglar den värme och kärlek personen ger.
 19. På Alla hjärtans dag vill jag bara säga: Jag är så tacksam för att du är min. Ett uttryck för tacksamhet och kärlek till din partner.
 20. Glad Alla hjärtans dag till den som vet hur man gör mitt hjärta att sjunga. Tack för musiken i mitt liv. En poetisk hälsning som tackar för glädjen och ”musiken” personen tillför ditt liv.
 21. Varje dag med dig är som en bok fylld med vackra kärlekshistorier. Glad Alla hjärtans dag, min kärlek. En romantisk jämförelse som uppskattar varje dag tillsammans som en del av en större kärlekshistoria.
 22. Din kärlek är min största skatt. Önskar oss en Alla hjärtans dag fylld med ovärderliga stunder. En hälsning som värderar kärleken högt och ser fram emot att skapa minnen tillsammans.
 23. Må din Alla hjärtans dag vara lika söt som du är. Skickar dig all min kärlek på denna speciella dag. En önskan som är både söt och kärleksfull, perfekt för någon som förtjänar världens godhet.
 24. På Alla hjärtans dag reflekterar jag över hur lycklig jag är att ha dig i mitt liv. Tack för allt. En tacksamhetshälsning som reflekterar över den lycka och positivitet mottagaren bringar.
 25. Du är inte bara min Valentin; du är mitt livs kärlek. Glad Alla hjärtans dag till dig. En djupgående hälsning som uttrycker en livslång kärlek bortom bara Alla hjärtans dag.
 26. Att dela varje dag med dig är min favoritdel av livet. Önskar dig en magisk Alla hjärtans dag. hälsning som uttrycker glädjen i att dela vardagen tillsammans och önskar en magisk dag.
 27. För varje stjärna på himlen, finns det en anledning till att jag älskar dig. Glad Alla hjärtans dag. En poetisk och romantisk hälsning som talar om oändlig kärlek.
 28. Må din Alla hjärtans dag vara fylld med samma glädje och skratt som du ger mig varje dag. En önskan om att dela med sig av den glädje mottagaren ständigt förmedlar.
 29. Du är min vän, min älskare, och mitt allt. På Alla hjärtans dag vill jag att du ska veta hur mycket du betyder för mig. En hälsning som visar uppskattning för en person som spelar många viktiga roller i ditt liv.
 30. Din kärlek lyser upp mitt liv. Önskar dig en Alla hjärtans dag som lyser lika klart som din själ. En hälsning som jämför mottagarens kärlek med ett ljus som lyser upp livet.
 31. Varje ögonblick med dig är som en dröm som blivit sann. Glad Alla hjärtans dag, min älskade. En hälsning som uttrycker känslan av att leva i en dröm tack vare mottagarens närvaro.
 32. Må vi dela denna Alla hjärtans dag med hjärtan fulla av kärlek och hopp om många fler tillsammans. En optimistisk hälsning som ser fram emot att dela framtiden tillsammans.
 33. Din kärlek gör varje dag till en speciell dag. Men idag är extra speciell eftersom det är Alla hjärtans dag. Jag älskar dig! En hälsning som erkänner det speciella med Alla hjärtans dag, samtidigt som den lyfter fram den dagliga kärleken.
 34. På Alla hjärtans dag, låt oss fira kärleken som förenar oss, glädjen som vi delar, och livet som vi bygger tillsammans. En hälsning som firar de gemensamma aspekterna av relationen och det liv som byggs tillsammans.
 35. Önskar dig en Alla hjärtans dag som är lika underbar som de minnen vi delar. Du är verkligen speciell för mig. En personlig hälsning som värderar gemensamma minnen och den speciella platsen mottagaren har i ditt hjärta.

Dessa Alla hjärtans dag-hälsningar är designade för att ge inspiration och hjälpa dig att formulera en hälsning som känns personlig och meningsfull. Oavsett vilken relation du vill hedra, låt dina ord komma från hjärtat för att skapa en oförglömlig hälsning på denna dag av kärlek.